Æggestokkræft. Senfølger: Lænde-/bækkensmerter, nerveforstyrrelse i fødder m.m.

07-08-2020
Kvinde født i 1983. Senfølger: Lænde-/bækkensmerter, nerveforstyrrelse i fødder, ved kulde nervesmerter i fingre, smerter i knæ/håndled, nakkesmerter, træthed, koncentrationsbesvær, søvnbesvær, allergier, tørre slimhinder i øjne.

Diagnose og behandling

Diagnose i 2013: kræft i højre æggestok.

Behandling: operation, hvor hele underlivet fjernes og 6 gange kemo. Efterfølgende på østrogentilskud for ikke at gå i overgangsalder.

Personlig historie om senfølger

I 2013 opdagede man en cyste på 12 cm på min højre æggestokke, der desværre viste sig at være kræft. Fik fjernet hele underlivet (begge æggestokke, livmoderen og blindtarm). Fik 6 kemobehandlinger.

Operationen er ikke lavet korrekt, så det springer op efter 3 mdr.

Efter 2. operationen starter alle mine smerter i kroppen.

Alle mine senfølger hæmmer mig rigtig meget i dagligdagen, - både fysisk og psykisk. Der skal ingenting til, før jeg overbelaster min krop og forværrer smerterne. Det er svært at balancere med kroniske smerter, familie og arbejdslivet. Har ikke været på fuldtid siden forløbet. Arbejder højst 15 timer om ugen. 

Det der hjælper en lille smule, er at meditere 2-3 gange hver dag.  

Det hjælper nemlig på nattesøvnen.  

Så får jeg behandling hos alternative behandlere (kranio sakral, osteopat osv.)  

Når jeg har overskud til det, og kroppen tillader det, så dyrker jeg yoga. 

Fortæl din historie om senfølger, og hjælp andre

Vi vil gerne opfordre til, at du sender din personlige historie ind, hvis du mener, du har senfølger af dine kræftbehandlinger. Din historie betyder meget for andre, som oplever senfølger.

Fortæl din historie om senfølger her

 
Modtag vores nyhedsbrev

Vi sender nyhedsbreve ud til vores medlemmer ca. hver anden måned. Her kan du f.eks. læse om de seneste nyheder på senfølgeområdet og se en oversigt over vores kommende arrangementer og aktiviteter.

Ja tak, tilmeld mig