Nyheder

Yoga holder sommerferie

10-05-2022
Yoga Yoga for kræftoverlevere med senfølger i Nordjylland er sat på pause henover sommerferien og genoptages i slutningen af august.

Nyt online tilbud til vores medlemmer

10-05-2022
Online møde Senfølgerforeningen inviterer sine medlemmer til at deltage i en mindre gruppe ONLINE sammen med psykolog Josephine White

Se eller gense populærvidenskabeligt foredrag om stråleterapi

05-05-2022
strålebehandling Havde du ikke mulighed for at se DCCC`s oplæg om stråleterapi fredag d. 29 april kl. 16.00 til 17.00?

Ny kortlægning i kræftopfølgning og palliation i almen praksis

02-05-2022
Almen praksis har en vigtig rolle i kræftopfølgning og palliation til kræftpatienter. I takt med at antallet af mennesker, der lever med kræft, stiger, bliver denne rolle kun vigtigere.

Artikel: Livet i slæbesporet efter en kræftdiagnose

02-05-2022
Næstforperson i Senfølgerforeningen Charlotte Hammer har fået udgivet sin første artikel i Sundhedspolitisk Tidsskrift og ProPatienter:

Senfølgerforeningens deltagelse i Dansk Brystkræft Organisation (DBO) årsmøde

02-05-2022
Senfølgerforeningen havde fornøjelsen af at deltage med en stand på DBO’s årsmøde den 12. marts 2022.

Ny senfølgeklinik i Odense

02-05-2022
Ny senfølgeklinik udreder kræftpatienters senfølger - nyt fra netværksgruppen i Odense og Senfølgerforeningens formand i TV2 Fyn.

Nyt fra Odense – artikel i Fyens Stiftstidende

02-05-2022
Diagnosen lymfekræft ændrede Vitas liv fra den ene dag til den anden

Åbne og gratis foredrag om stråleterapi på zoom

26-04-2022
Foredrag Den største europæiske konference for stråleterapi, ESTRO konferencen, kommer til Danmark.

Ledige pladser på REHPA forløb

31-01-2022
Der er stadig ledige pladser på rehabiliteringsforløb hos REHPA. Forløbene henvender sig til mennesker med kronisk eller uhelbredelig kræft.

Godt nytår fra formand Marianne Nord Hansen

13-01-2022
Formand Marianne Nord Hansen ønsker jer et godt nytår og vil gerne sige tak for jeres interesse i Senfølgerforeningen.

Artikelserie i Berlingske

13-01-2022
Over de seneste måneder har en større artikelserie om senfølger taget form. Det startede som et journalistbachelorprojekt, men i dag har det første af fem kapitler forsidedebut på Berlingske.

De er skrevet af de nyudklækkede journalister, Maja Hastrup Wistesen og Ebbe Sidenius.

Invitation til yoga for kræftoverlevere med senfølger i Nordjylland

12-01-2022
Som noget helt nyt tilbyder Senfølgerforeningen vores medlemmer i Nordjylland muligheden for at prøve yoga ved yogalærer, Susanne Duus. Susanne kommer 4 gange i løbet af foråret til Aalborg og instruerer os i yoga, og du kan deltage én enkelt gang eller tilmelde dig flere af dagene.

Ny klinik for senfølger efter kræft har åbnet i Roskilde

29-11-2021
Læge og patient snakker over et bord. Den 28. oktober 2021 åbnede den første senfølgeklinik i Region Sjælland, beliggende på Sjællands Universitetshospital Roskilde. Klinikken håndterer generelle senfølger efter kræftbehandling. Det er patienter med bopæl i Region Sjælland, der kan henvises til klinikken. Læs mere her.

Studerende søger personer til bachelorprojekt

19-11-2021
Kvinde skriver i bog Lever du eller en du kender med senfølger efter kræftbehandling, men ville hellere have været behandling foruden, hvis du/I havde kendt omfanget af senfølgerne inden? Eller har du modtaget behandling inden for de sidste 4 år, men blev ikke oplyst om din ret til et opfølgningsprogram efterfølgende?

Invitation til træning i varmt vand for kræftoverlevere med senfølger

10-11-2021
Som noget helt nyt tilbyder Senfølgerforeningen vores medlemmer træning/svømning i familiebassinet i Holbæk Sportsby. Træningen er gratis for foreningens medlemmer og afholdes hver fredag resten af år 2021. Du bestemmer selv, hvor mange fredage du ønsker at deltage.

Ny netværksgruppe for kræftoverlevere med senfølger i Aarhus

09-11-2021
Senfølgerforeningen har fået en ny netværksgruppe for kræftoverlevere med senfølger i Aarhus, der også har en lukket Facebook-gruppe. I gruppen støtter og hjælper vi hinanden med at håndtere de udfordringer, som kræftsygdommen og behandlingen har medført. Vi glæder os til at møde dig.

Senfølgerforeningens formand har holdt foredrag om senfølger i Næstved

28-10-2021
Formand for Senfølgerforeningen, Marianne Nord Hansen holdt den 25. oktober kl. 19-21 et foredrag i Kræftrådgivningen i Næstved. Foredraget omhandlede bl.a. de hyppigste senfølger, anbefalinger og gode råd til at afhjælpe senfølger.

Ny netværksgruppe for kræftoverlevere med senfølger i Esbjerg

02-09-2021
Den 6. september mødes netværksgruppen for kræftoverlevere med senfølger i Esbjerg for første gang. I netværksgruppen støtter og hjælper vi hinanden med at håndtere de problemer og udfordringer, som kræftsygdommen og behandlingen har medført. Vi håber på at se dig.

Vil du være tovholder i Birkerød eller Herning?

11-08-2021
Gruppesamtale i rundkreds Vi søger nye tovholdere til vores to netværksgrupper i Birkerød og Herning, der mødes en gang om måneden. I Senfølgerforeningens netværksgrupper snakker vi sammen og hjælper hinanden. Som tovholder er du med til at hjælpe andre, der har senfølger efter kræft. Har du lyst til at være tovholder?

Resultater pr. side

Viser 1-20 af 154

1 2 3 4 5 6 7 8