Book et oplæg om senfølger

Vi har mange års erfaring med at holde oplæg og møde deltagerne, hvor de er med deres senfølger.
 
Læs mere og book et oplæg

Online faglig vejledning om sociale problemstillinger efter kræft v/ socialrådgiver Rebecca Lykke

Dato/tid:
26. november 2024 17:00 - 18:30

Mange har et stort behov for udvidet socialrådgiver-vejledning efter kræftbehandling på grund af omfattende og komplekse problemer i forhold til arbejdsmarkedstilknytning, økonomi, pension, søgning af nyt job mv.

Senfølgerforeningen inviterer derfor sine medlemmer til at deltage i en mindre gruppe med professionel vejledning med socialrådgiver Rebecca Lykke Mejlhede.

Vejledningen vil foregå på Teams og i dialog mellem Rebecca Lykke samt deltagerne. Rebecca Lykke vil vejlede i forhold til lovgivning på det sociale område, sagsbehandling og rettigheder – også set i lyset af forløbet efter kræft og kræftbehandlinger.

Tilmelding: Du skal tilmelde dig via ovenstående link.

OBS: Din tilmelding er en registrering i systemet. Du er ikke tilmeldt, før du modtager en bekræftelsesmail. Der er er plads til max 5 deltagere, og det er først til mølle. Du skal være medlem af Senfølgerforeningen for at deltage i vejledningen. Vejledningen er forbeholdt de medlemmer som lever med senfølger, eller pårørende hertil, og ikke fagpersoner som har et medlemskab hos os.

Bemærk! Hvis du alligevel ikke kan komme, bedes du melde afbud, da vi altid har mange på venteliste.

Foregår online

Kontaktperson


Helle Jakobsen

helle@senfoelger.dk