Book et oplæg om senfølger

Vi har mange års erfaring med at holde oplæg og møde deltagerne, hvor de er med deres senfølger.
 
Læs mere og book et oplæg

Online faglig vejledning om hukommelses- og koncentrationsproblemer v/ Anne Toft og Abbie Andersen

Dato/tid:
12. november 2024 16:00 - 18:30

Efter dit kræftforløb, kan du opleve hukommelses- og koncentrationsbesvær. Du har svært ved at overskue flere ting samtidigt og kan ikke leve det liv du ønsker.

Senfølgerforeningen afholder online foredrag og vejledning for dig, der gerne vil have viden og strategier til at håndtere hverdagslivet omkring disse problematikker.

Mange mennesker oplever udfordringer med hukommelse, koncentration og påvirket søvn efter et kræftforløb. Har du brug for viden, redskaber og strategier til at håndtere hverdagslivet med hukommelse- og koncentrationsproblemer, kan du med fordel deltage i dette online foredrag.

Kort om vejledningen og underviserne

Teams: Vidensdeling og erfaringsudveksling – 7-10 personer

Underviserne er en sygeplejerske og en ergoterapeut, som har erfaringer med at hjælpe patienter og borgere, som har kræftrelaterede senfølger.

Tilmelding: Du skal tilmelde dig via ovenstående link.

OBS: Din tilmelding er en registrering i systemet. Du er ikke tilmeldt, før du modtager en bekræftelsesmail. Der er er plads til max 10 deltagere, og det er først til mølle. Du skal være medlem af Senfølgerforeningen for at deltage i vejledningen. Vejledningen er forbeholdt de medlemmer som lever med senfølger, eller pårørende hertil, og ikke fagpersoner som har et medlemskab hos os.

Bemærk! Hvis du alligevel ikke kan komme, bedes du melde afbud, da vi altid har mange på venteliste.

Foregår online

Kontaktperson


Helle Jakobsen

helle@senfoelger.dk