Invitation til træning i varmt vand for kræftoverlevere med senfølger

10-11-2021
Som noget helt nyt tilbyder Senfølgerforeningen vores medlemmer træning/svømning i familiebassinet i Holbæk Sportsby. Træningen er gratis for foreningens medlemmer og afholdes hver fredag resten af år 2021. Du bestemmer selv, hvor mange fredage du ønsker at deltage.

Senfølgerforeningen inviterer til træning/svømning i familiebassin i Holbæk Sportsby. Træningen er gratis for Senfølgerforeningens medlemmer.

For at deltage skal du have et corona pas, og du skal være medlem af Senfølgerforeningen. Dit telefonnummer er dit medlemsnummer.

Tilmelding: Du skal tilmelde dig via vores kalender og helst senest dagen inden træningen. Tilmelding er nødvendigt på grund af et begrænset antal pladser. Pladserne tildeles efter først til mølle princippet. Du vil få besked via SMS om du har fået en plads.

Der vil være en instruktør til stede, som kan vejlede dig i forhold til øvelser. Det 30 grader varme vand kan være med til at løsne spændinger i kroppen og derved bl.a. lindre smerter. Instruktøren er også livredder i hallen.

I skal mødes 9.45 uden for hallen, hvor du vil få udleveret et armbånd, som du skal bruge, for at komme ind.

OBS: Tilmelding er nødvendigt, og du tilmelder dig via vores kalender her

OBS OBS: Du skal huske at tilmelde dig til hver af de enkelte dage i kalenderen, hvis du gerne vil være med flere gange.

Spørgsmål: Du kan ringe eller skrive til kontaktperson Konni Brandt, Tlf: 51 41 31 93, Mail: konni.inge.brandt@gmail.com, hvis du har spørgsmål.

 
Modtag vores nyhedsbrev

Vi sender nyhedsbreve ud til vores medlemmer ca. hver anden måned. Her kan du f.eks. læse om de seneste nyheder på senfølgeområdet og se en oversigt over vores kommende arrangementer og aktiviteter.

Ja tak, tilmeld mig