Filosofien hjalp Lotte til at finde fodfæste, da hun fik kræft

03-06-2016
Lotte Seheim blev søgende, da hun fik kræft for otte år siden. Derfor deltog hun i en sokratisk dialoggruppe og fik redskaber, som hun stadig bruger

En generende smerte i det ene bryst på løbeturene fik Lotte Seheim til at gå til læge. Da hun fik besked fra hospitalet om, at hun havde brystkræft, var hendes første tanke, at man måtte have byttet om på prøverne. Syg rimede ikke på hendes liv. Hun var 40 år og nået til et punkt i sit liv, hvor hun trivedes med udfordringerne i sit job som kommunikationschef i en it-virksomhed. Hun havde samtidig familieliv med tre mindre børn, en bolig i Brønshøj ved København med både natur og storby tæt på, og så var hun i sit livs form.

- "Hvis jeg ikke havde de redskaber, som jeg har fået gennem den sokratiske dialog, hvor man taler om det egentlige, så ville jeg være blevet eksistentielt rundtosset."

Læs hele artiklen

 
Modtag vores nyhedsbrev

Vi sender nyhedsbreve ud til vores medlemmer ca. hver anden måned. Her kan du f.eks. læse om de seneste nyheder på senfølgeområdet og se en oversigt over vores kommende arrangementer og aktiviteter.

Ja tak, tilmeld mig