Deltag i interview, hvis du er kræftpatient eller pårørende

08-02-2017
Vi vil gerne invitere jer til at deltage et gruppeinterview om, hvordan man som patient kan få mere glæde af sit netværk i sit sygdomsforløb, og hvordan det som pårørende kan blive lettere at yde støtte og hjælp, hvis én i netværket får kræft.

Idéen er at udvikle en app til mobiltelefonen, som skal gøre det lette for patienter og pårørende at kommunikere omkring behandlingsforløbet, praktiske opgaver i hverdagen etc.

For at kunne løse den opgave, vil vi gerne vide mere om hvilke behov, ønsker og barrierer du har oplevet i forbindelse med dit forløb som enten kræftpatient eller pårørende til en kræftpatient.

Vi afholder derfor to gruppeinterviews med hver ca. 10 personer. Vi håber, at I har lyst og mulighed for at deltage. Gruppeinterviewene holdes i:

København

Dato: Torsdag 23. februar 2017
Tidspunkt: 16.30 – 18.30
Adresse: Kræftens Bekæmpelse, Strandboulevarden 49, 2100 København Ø
Se kort

Vejle

Dato: Mandag d. 27. februar 2017
Tidspunkt: 16.30 – 18.30
Adresse: Kræftrådgivning Vejle, Beridderbakken 9, 7100 Vejle
Se kort

Vi refunderer dine transportudgifter efter gældende regler.

Vi håber, du har lyst til at hjælpe os.

Tilmelding

Tilmelding kan ske til Stephanie Heimann Villumsen på e-mail: stephn@cancer.dk senest fredag d. 10. februar 2017. Ved tilmelding vil vi bede sig oplyse, hvilket gruppeinterview, som du ønsker at deltage i.

Vi giver en tilbagemelding til alle, der gerne vil deltage. Deltagerne bliver valgt ud efter først til mølle princippet og efter at få repræsentanter for både patienter og pårørende, kvinder og mænd i hver gruppe.

 

Bedste hilsner – og på forhånd tak for hjælpen

Ditte Marie Bruun
Kræftens Bekæmpelse

 
Modtag vores nyhedsbrev

Vi sender nyhedsbreve ud til vores medlemmer ca. hver anden måned. Her kan du f.eks. læse om de seneste nyheder på senfølgeområdet og se en oversigt over vores kommende arrangementer og aktiviteter.

Ja tak, tilmeld mig