Udfyld spørgeskema om at vende tilbage til arbejdslivet efter kræftbehandling

07-03-2017
Tina Brødsgaard er i gang med at skrive sit speciale i samarbejde med Senfølgerforeningen og har i den forbindelse brug for din hjælp. Samarbejdet handler om at skabe fokus på Senfølgerforeningen og kræftbehandlede med senfølger.

- I min undersøgelse vil jeg tage udgangspunkt i jeres oplevelser med at vende tilbage til arbejdslivet efter endt behandling, set ud fra et bredt perspektiv. Derfor vil det glæde mig, hvis nogle af jer har lyst og overskud til at svare på min elektroniske undersøgelse hurtigst muligt og inden d. 1. april 2017

Besvar skemaet om at vende tilbage til arbejde efter kræft

- Undersøgelsen er anonymiseret, så jeg kan ikke se, hvem der deltager. Hvis du besvarer skemaet, giver du tilladelse til, at din anonyme historie og beskrevne oplevelser må bruges i mit speciale. Jeg er kandidatstuderende på Aalborg Universitet i København og læser ’Læring og Forandringsprocesser’ og forventer at afslutte uddannelsen til sommer. I håb og forventning til, at I har lyst til at hjælpe mig, vil jeg på forhånd sige tusind tak for hjælpen, siger Tina Brødsgaard.