Nytårshilsen til Senfølgerforeningens medlemmer

22-12-2015
Kære medlem af vores senfølgerforening. Vi vil gerne benytte denne søde juletid til at sende dig en lys og glad hilsen. Vi håber, du har haft en god jul og ønsker dig alt det bedste i det nye år.

2015 har været et år, hvor vi for alvor har fået spredt vores budskab og styrket vores indflydelse. Det skyldes først og fremmest vores hårdt arbejdende formand, som tilmed sidder i KB’s bestyrelse og i år er blevet udpeget til at sidde med i udviklingen af kræftplan IV. Dernæst resten af vores bestyrelse og vores arbejdsgrupper omkring såvel hjemmesiden, facebook-opdatering, dialogmøder og informationsmøder. Og så har vi siddet med, når patientforeningerne 3 gange i år har mødtes med Danske Regioner til information og dialog om de nye opfølgningsprogrammer.

Vores informationsmøde om mental mestring af senfølger har haft fuld huse 3 steder i landet i efteråret, og der er stadig efterspørgsel på flere møder. Især psykolog Inge Kaldahl (www.ingekaldahl.dk) kan vi takke for, at have givet rigtig god forståelse og mentale redskaber videre til mange af jer.

I april holder vi general forsamling på Nørre alle. Vi starter med et spændende oplæg af relevant foredragsholder, så hold øje med annoncering på hjemmesiden og invitation i mailboksen. Vi glæder os til at se jer, og hvis nogen har mod på det, så kan vi godt bruge nogle flere engagerede bestyrelsesmedlemmer.

2015 blev også året, hvor vi fik kickstartet en længe ønsket netværksgruppe i København. Vi mødes på Nørre alle den 1. torsdag i måneden, og første møde i december var en succes. Du kan læse mere på hjemmesiden, og du er meget velkommen til at møde op. Der har i Ålborg eksisteret en tilsvarende gruppe gennem flere år, og den er også åben for nye deltagere.

I foråret 2016 planlægger vi et større informationsmøde om kroniske smerter efter kræftbehandling med fokus på de kemoterapi- relaterede smerter i arme og ben. Og i efteråret satser vi på at holde informationsmøder om de nye opfølgningsprogrammer.

Så hold øje med hjemmesiden – vi annoncerer arrangementer, dialogmøder, informationsmøder, mulighed for at søge øremærkede donationsmidler, udlodning af gaver og meget mere.

RIGTIG GODT NYTÅR!


Hilsen bestyrelsen i Senfølgerforeningen

 
Modtag vores nyhedsbrev

Vi sender nyhedsbreve ud til vores medlemmer ca. hver anden måned. Her kan du f.eks. læse om de seneste nyheder på senfølgeområdet og se en oversigt over vores kommende arrangementer og aktiviteter.

Ja tak, tilmeld mig