Nyhed: Online faglig vejledning i kræftsenfølger

05-02-2024

Op mod 60%, som har været igennem et kræftforløb har kræftsenfølger i varierende grad. Mange med senfølger giver udtryk for, at de ikke ved, hvor de skal få hjælp for deres senfølger.

Som noget helt NYT tilbyder Senfølgerforeningen nu generel vejledning i kræftsenfølger, samt vejledning i hvor du kan få hjælp til lindring eller behandling af dine senfølger

Alle der oplever kræftsenfølger er velkomne til vores nye generelle senfølgervejledning. Vejledningen ledes af formand for Senfølgerforeningen, Marianne Nord Hansen, som står til rådighed for spørgsmål om f.eks. hvad det vil sige at have kræftsenfølger, hvilke symptomer du kan opleve og hvor du kan få hjælp. På mødet vil deltagerne have mulighed for at udveksle erfaringer og dele viden med hinanden.

Kort om vejledningen og underviseren: 

Teamsmøde med vidensdeling og erfaringsudveksling for ca. 5 personer.

Datoer:

Underviseren: Marianne Nord Hansen er uddannet sygeplejerske og sociolog og har mange års erfaringer med at informere og vejlede patienter og borgere, som har senfølger. Hun varetager også Senfølgeforeningens telefonlinje, underviser sundhedsprofessionelle i senfølger og er hyppig oplægsholder på konferencer om senfølger

 
Modtag vores nyhedsbrev

Vi sender nyhedsbreve ud til vores medlemmer ca. hver anden måned. Her kan du f.eks. læse om de seneste nyheder på senfølgeområdet og se en oversigt over vores kommende arrangementer og aktiviteter.

Ja tak, tilmeld mig