Kom til foredrag om smerter efter kræftbehandling den 29. oktober

07-10-2019
Du inviteres hermed til foredrag om smerter efter kræftbehandling ved overlæge Niels-Henrik Jensen.

Foredraget holdes i Center for Kræft og Sundhed, Nørre Alle 45, 2200 København

Tirsdag den 29.oktober 2019 kl.17-19 (inkl. tid til spørgsmål)

Smerter er en hyppig senfølge efter kræftbehandling. De kan opleves som muskel, -led og knoglesmerter eller som nervesmerter også kaldet neurogene smerter. Og typerne af smerter skal behandles forskelligt.

Disse senfølge-smerter kan være forårsaget af både kirurgi, stråle eller kemobehandling samt antihormonbehandling. Derfor vil de være forskellige afhængigt af hvilken type af kræft, man har haft.

Overlæge Niels-Henrik Jensen er tidligere leder af tværfagligt smertecenter på Herlev Hospital og har årelang erfaring i emnet. Han vil fortælle om disse smerter med fokus på de psykosociale aspekter og mulighed for behandlinger. Han vil også komme ind på, hvad du selv kan gøre for at afhjælpe dine smerter.

Målgruppe: Alle tidligere kræftpatienter, som har en eller anden form for smerter efter kræftbehandling. Pårørende er også velkomne.

Tilmeld dig her

Med venlig hilsen

Marianne Nord Hansen
Formand for Senfølgerforeningen

 
Modtag vores nyhedsbrev

Vi sender nyhedsbreve ud til vores medlemmer ca. hver anden måned. Her kan du f.eks. læse om de seneste nyheder på senfølgeområdet og se en oversigt over vores kommende arrangementer og aktiviteter.

Ja tak, tilmeld mig