Kajak - Grøn hverdag ved Furesøen

12-06-2018
Har du lysten til at prøve kræfter med havkajak eller måske en tur i kano? Så er muligheden der nu hver tirsdag ved Furesøbad i Værløse. Her forestår Kano og Kajak Klubben Nord i samarbejde med Kræftens Bekæmpelse Furesø dette tilbud for nuværende eller tidligere kræftramte.

Tilbuddet giver dig mulighed for at bruge kroppen og komme ud i naturen. Det er et tilbud for dig, der ønsker at være aktiv gennem motion og fysisk udfoldelse sammen med andre kræftramte. Fællesskabet og naturoplevelserne vil blive sat højt i denne gruppe af m/k’er, når vi sammen ror en tur.

Faciliteterne ved Furesøbad er intet mindre end fantastiske med adgang til klublokale, omklædningsrum, og badefaciliteter. Med udgangspunkt fra Furesø-Bad vil vi således kunne benytte søerne og hele Mølleåen. Alt efter vejr og vind samt naturligvis ”tur efter evne”!

Der vil være tilknyttet frivillige instruktør(er), der forestår al undervisning samt sikkerheden i forbindelse med roningen. Det kræver intet særligt udstyr for at deltage. KKKN stiller alt udstyr til rådighed (svømme-vest, pagaj, kajak). Dog vil det være hensigtsmæssigt, at du selv anskaffer en ”billig” våddragt til opstarten i kajak, og at du selvfølgelig medbringer praktisk tøj, fx. vindtæt overtøj, samt naturligvis skiftetøj. Dette emne vil blive yderligere belyst af instruktøren, første gang I mødes. Eneste krav til dig er, at du skal være en habil svømmer, og at du har lysten til at indgå positivt. Vi slutter altid af med en kop kaffe eller te og snak i klublokalet

Der bliver roet alle tirsdage fra kl. 09.15 - ca. 12.00. Startdato er 8.maj 2018 og sidste gang d. 25. september. 2018. De tirsdage, du skulle være forhindret i at deltage, meddeler du blot til instruktøren senest tirsdagen inden.

Tilmeldinger modtages fortløbende.

Adressen er Frederiksborgvej 101, 3500 Værløse.

Tilmeld dig her

 
Modtag vores nyhedsbrev

Vi sender nyhedsbreve ud til vores medlemmer ca. hver anden måned. Her kan du f.eks. læse om de seneste nyheder på senfølgeområdet og se en oversigt over vores kommende arrangementer og aktiviteter.

Ja tak, tilmeld mig