Facebookgruppe for mænd, der har senfølger efter kræft

11-07-2021
Tommy har selv haft kræft og kender til livet med senfølger. Han har sammen med Senfølgerforeningen oprettet en facebookgruppe for mænd, der ønsker et frirum til at tale om det at have overlevet en kræftsygdom med alt, hvad det indebærer. Senfølger, parforhold, arbejde, identitet - og alt i mellem.

Find facebookgruppen: 

Senføler efter kræft - Mandegruppe

Der er før, og der er efter min kræftsygdom. Kender du følelsen?

Den her gruppe er for mænd, der har overlevet kræft, og som ønsker et frirum til at tale om det at have overlevet en kræftsygdom, med alt hvad det indebærer. Senfølger, parforhold, arbejde, identitet, psykiske og følelsesmæssige udfordringer, og alt derimellem.

Gruppen hører under Senfølgeforeningen, og på sigt vil der være mulighed for at komme med til foredrag. Alt fra kost, træning, senfølger, at tackle smerter og ubehag osv. kan blive relevante emner. Hvad vil du gerne vide mere om?

Til jer mænd med senfølger: Der er mange ting, du kan gøre for få det bedre og mindske smerter, ubehag og få bedre livskvalitet. Jeg er sikker på, du kan få nogle svar og værktøjer herinde i gruppen, som du kan bruge.

Mvh Tommy Denda - Senfølgeforeningen