Artikelserie i Berlingske

13-01-2022
Over de seneste måneder har en større artikelserie om senfølger taget form. Det startede som et journalistbachelorprojekt, men i dag har det første af fem kapitler forsidedebut på Berlingske.

De er skrevet af de nyudklækkede journalister, Maja Hastrup Wistesen og Ebbe Sidenius.

Under overskriften »Overlevelsen pris« går artiklerne i dybden med livet efter kræft, når det er præget af senfølger, og der stilles skarpt på, hvad det betyder for patienterne, hvad det koster samfundet, hvilke etiske overvejelser, der kan være og en potentiel løsning på problemet.

Senfølgerforeningen er stolte af at have assisteret med at finde kilder til projektet og deltage med citater i nogle af kapitlerne. Læs mere: https://www.berlingske.dk/samfund/de-overlever-kraeft-men-kaemper-med-senfoelger-patienterne-vil-overleve

Hvis du vil læse det første afsnit, kan det gøres i dagens papiravis eller på Berlingskes hjemmeside via linket ovenstående link. Den første måneds abonnement på Berlingskes hjemmeside er gratis.

Foto af: Maja Wistesen, Ebbe Sidenius

 
Modtag vores nyhedsbrev

Vi sender nyhedsbreve ud til vores medlemmer ca. hver anden måned. Her kan du f.eks. læse om de seneste nyheder på senfølgeområdet og se en oversigt over vores kommende arrangementer og aktiviteter.

Ja tak, tilmeld mig