Få hjælp fra vores sexolog

Sexolog Susanne Duus er tilknyttet Senfølgerforeningen og svarer på spørgsmål om samliv og seksualitet efter kræftbehandling.

Rådgivningen er gratis, dine oplysninger behandles fortroligt, og du er garanteret anonymitet.

Spørg sexologen

Den sexologiske rådgivning overgår til Senfølgerforeningens telefonlinje. Efter sommerferien kan du få rådgivning ved at kontakte Senfølgerlinjen på telefon 40 44 78 48.

Svar fra sexologen

Se svar ➜


Spørg sexologen

Susanne Duus, sexolog

Jeg er rådgiver og Master i Sexologi og har mere end 20 års erfaring i at vejlede og rådgive både enlige og par om samliv, sundhed og seksualitet – både under og efter et kræftforløb.

Mange kræftpatienter oplever, at kræftsygdommen har haft en negativ indvirkning på deres sex- og samliv, og ofte undlader vi at tale med vores nærmeste om det mest svære, fordi vi ikke ønsker, at de bliver kede af det. Derfor kan det være forløsende at få hjælp fra en rådgiver, og du er velkommen til at sende dit spørgsmål til mig.

Jeg har haft rigtig mange samtaler med alle i familien om at kunne tale om dét, der er svært og om at kunne leve bedst muligt – også når du synes, du ikke kan. Jeg har i flere år arbejdet i Kræftrådgivningen i Aalborg og har også undervist og holdt foredrag rundt om i landet.