Studerende søger personer til bachelorprojekt

19-11-2021

Kære alle 

Lever du, eller en du kender, med senfølger efter kræftbehandling i dag, men ville hellere have været behandlingen foruden, hvis omfanget af senfølgerne havde været kendt inden? 

Har du modtaget kræftbehandling inden for de seneste fire år, men blev ikke oplyst om din ret til et opfølgningsprogram efterfølgende? 

Kan du svare ja til et af de to spørgsmål, vil vi meget gerne i kontakt med dig.

Vi er to journaliststuderende, som er ved at lave et bachelorprojekt, hvor vi kigger nærmere på senfølger i forbindelse med kræftbehandlinger. Et emne, som både eksperter, foreninger og kræftoverlevere mener, at der ikke er nok fokus på, og at kræftpatienter ikke bliver klædt godt nok på til det liv, der venter dem efter behandlingen - som ofte er med senfølger.

Tilmelding og kontakt

Hvis du kan svare ja til et af ovenstående spørgsmål, vil vi meget gerne høre lidt om din historie helt uformelt over telefonen i første omgang. Hvis vi derigennem vurderer, at det passer ind i vores vinkel og historie, vil vi gerne sætte os ned med dig fysisk. Vi kommer gerne til dig og laver et reelt interview.

Maja Hastrup Wistesen kan kontaktes på: mahawi@dmjx.dk 

Ebbe Sidenius kan kontaktes på: ebsid@dmjx.dk 

De bedste hilsner 
Maja og Ebbe

 
Modtag vores nyhedsbrev

Vi sender nyhedsbreve ud til vores medlemmer ca. hver anden måned. Her kan du f.eks. læse om de seneste nyheder på senfølgeområdet og se en oversigt over vores kommende arrangementer og aktiviteter.

Ja tak, tilmeld mig