Studerende leder efter personer i alderen 18-30 år, der har haft kræft

15-03-2021

ER DU I ALDEREN 18-30 ÅR OG HAR HAFT KRÆFT, OG ER DU UDE AF DIT BEHANDLINGSFORLØB? Så er det dig, vi søger!

Vi er tre sociologi-studerende ved Aalborg Universitet, der i samarbejde med Senfølgerforeningen, er i gang med at skrive bachelorprojekt. Projektet omhandler unge som er ude af deres behandlingsforløb, med fokus på deres oplevelser og erfaringer med kræft. Vi søger informanter, der har lyst til at fortælle deres livshistorie med særlig fokus på kræftforløbet, og hvordan sygdommen påvirker “meningen” med livet. Det er vigtigt for os, at man kan huske sit kræftforløb.

Har du lyst til at deltage?

Så må du endelig kontakte os - også hvis du blot ønsker at høre mere om projektet. Hvis du kender nogen, der kunne være interesseret i at deltage, så fortæl dem endelig om projektet. 

Vi kan kontaktes på sma18@student.aau.dk eller tlf. 21 43 55 68

Praktisk information: 

Interviewene vil blive foretaget enkeltvis i marts i uge 10, 11, 12 og evt. 13. 

Alle interviews vil forblive anonyme, og du vil blive bedt om at afgive dit samtykke. Interviewet vil blive optaget, transskriberet og inkluderet i projektet, og optagelsen vil blive slettet efter transskription.

Efter projektets færdiggørelse vil resultaterne blive præsenteret i en online session i samarbejde med Senfølgerforeningen.

Covid-19

Vi tager forbehold for alle COVID-19-retningslinjerne, da vi ønsker det trygt for vores informanter. Interviewet vil som udgangspunkt blive foretaget online, men kan foretages fysisk, såfremt dette ønskes. 


Med venlig hilsen

Thusa, Sigurd & Luca 

 
Modtag vores nyhedsbrev

Vi sender nyhedsbreve ud til vores medlemmer ca. hver anden måned. Her kan du f.eks. læse om de seneste nyheder på senfølgeområdet og se en oversigt over vores kommende arrangementer og aktiviteter.

Ja tak, tilmeld mig