Senfølgerforeningen laver endnu en ny netværksgruppe for kræftoverlevere med senfølger i samarbejde med kræftrådgivningen i Herning

04-03-2019
I netværksgrupperne støtter og hjælper vi hinanden med at takle de problemer og udfordringer, som senfølgerne har medført for den enkelte. Vi mødes første gang mandag d. 8. april...

Hvad kan netværksgrupperne

I netværksgrupperne støtter og hjælper vi hinanden med at takle de problemer og udfordringer, som senfølgerne har medført for den enkelte. I gruppen møder du ligesindede, som vil forstå, hjælpe og støtte dig til at tale om de mange følelser, der kan være efter et kræftforløb, og hvor fysiske og psykiske senfølger nu er blevet en del af dagligdagen.

Hjælp til at komme videre

Vores livskvalitet kan blive påvirket af senfølgerne, men vi ved at det hjælper at:

  • Tale med familie og venner
  • Dyrke motion
  • Inddrage sin praktiserende læge
  • Mødes med ligestillede


Tid og sted

Gruppen vil holde sit første møde mandag d. 8. april 2019 kl. 15.00 til 17.00 på kræftrådgivningen, Nørgaards Alle 10, 7400 Herning.

Bestyrelsesmedlem Dorthe Kann Hostrup vil denne dag give et kort oplæg om senfølger samt fortælle lidt om, hvad Senfølgerforeningen laver.

 

Kontakt

Nærmere oplysninger kan fås hos gruppens to tovholdere:

Charlotte Christensen Tlf: 23 31 13 18 Mail: Charlotte-christ@hotmail.com 

Marie-Louise Ørum-Petersen Tlf: 23 24 16 61 Mail: Karen.malou@icloud.com

 

Næste møde:

Herefter mødes vi den anden mandag i hver måned. Tilmelding er ikke nødvendigt. 

 
Modtag vores nyhedsbrev

Vi sender nyhedsbreve ud til vores medlemmer ca. hver anden måned. Her kan du f.eks. læse om de seneste nyheder på senfølgeområdet og se en oversigt over vores kommende arrangementer og aktiviteter.

Ja tak, tilmeld mig