Orienteringsmøde og ny netværksgruppe i Vejle

08-08-2018
D. 18 september kl. 16.00 til 18.00 holder en ny netværksgruppe deres første møde på Kræftrådgivningen i Vejle. De vil fremover mødes den anden tirsdag i hver måned.

Netværksgruppen er for personer, der har senfølger efter kræftbehandling. Vi støtter og hjælper hinanden med at takle de problemer, som senfølgerne har medført for den enkelte. Som nyt medlem af gruppen vil du møde ligestillede, som gerne vil hjælpe dig og fortælle om deres egne erfaringer. Mette Rosendal og Ulla Schmidt vil være tovholdere i den nye gruppe.

Læs mere om gruppen her 

I forbindelse med den nye netværksgruppe vil  foreningen holde et orienteringsmøde. Marianne Nord Hansen kommer til Vejle og giver oplæg om Senfølger d. 2 oktober kl. 17.00 til 19.00.

Kræftramte, pårørende og fagpersoner med interesse for emnet er meget velkomne. Det kommer til at foregå på Kræftrådgivningen i Vejle. Læs mere og meld dig til.

Læs mere og tilmeld dig her 

 
Modtag vores nyhedsbrev

Vi sender nyhedsbreve ud til vores medlemmer ca. hver anden måned. Her kan du f.eks. læse om de seneste nyheder på senfølgeområdet og se en oversigt over vores kommende arrangementer og aktiviteter.

Ja tak, tilmeld mig