Opstart af ny netværksgruppe for senfølgeramte efter kræft i Lemvig

18-05-2021
Alle kræftramte, pårørende og fagpersoner inviteres til et orienteringsmøde om ny netværksgruppe for senfølgeramte efter kræft den 2. juni klokken 19.00 til 21.00 på Sundhedshuset, Østergade 30 i Lemvig.

I det nye netværk snakker vi om livet efter kræft, hjælp til selvhjælp, hvad jeg selv kan gøre. I fællesskab sætter vi ansigter på senfølger, vi vil komme med eksempler på hjælp til kræftpatienter med senfølger – du er ikke alene – vi finder fællesskab og styrke ved at være sammen i netværket.

Sammen vil vi dele erfaringer og hjælpe hinanden med at finde glæde i det, vi stadigvæk kan.

Ellen Stagis Wichmann og Susanne Saugmandsgaard vil være tovholdere for gruppen, som fremover vil mødes den første onsdag i hver måned (-undtagen juli, hvor der er sommerferie).

Du kan læse og printe pjecen om den nye Netværksgruppe HER

Program for introduktionsdagen d. 2 juni:

19.00 Velkomst og hvorfor nyt netværk v/formand i Lokalforeningen Kræftens Bekæmpelse Anne Lund.

19.15 Samarbejdet med Lemvig kommune v/sundhedschef Pernille Kloster Aalund.

19.30 Tovholderne Ellen Stagis Wichmann og Susanne Saugmandsgaard præsenterer sig og fortæller, hvorfor de gerne vil være frivillige i netværket.

19.50 Bestyrelsesmedlem fra Senfølgerforeningen Dorthe Hostrup fortæller kort om foreningen og derefter om erfaringer fra andre netværk.

Der vil være lejlighed til at stille spørgsmål undervejs.

Ca. 20.20 Kaffepause.

20.45 Efter summen over kaffen er der måske dukket nye spørgsmål op.

Ca. 21.00 Opsummering og tak for i aften v/Anne Lund.

Tilmelding og sted: 

Sted: Sundhedshuset, Østergade 30, Lemvig.

Tilmelding: Tilmelding er nødvendigt pga. corona situationen. Tilmeldingerne skal gå til kontaktperson Anne Lund, tlf: 27 20 53 12 eller mail: annemoellerlund@gmail.com