Nyt tilbud til medlemmer: Professionel vejledning med socialrådgiver eller fhv. overlæge

24-06-2021
Senfølgerforeningen inviterer sine medlemmer til at deltage i små grupper med professionel vejledning. Møderne vil foregå online med max 5 deltagere og en ekspert. Fhv. overlæge Niels-Henrik Jensen tilbyder vejledning om smerter, mens socialrådgiver Rebecca Lykke tilbyder socialrådgiver-vejledning.

Professionel vejledning ved socialrådgiver Rebecca Lykke 

Mange patienter og borgere har et stort behov for udvidet socialrådgiver-vejledning efter kræftbehandling. Mange har omfattende og komplekse problemer i forhold til arbejdsmarkedstilknytning, økonomi, pension, søgning af nyt job mv.

Senfølgerforeningen inviterer derfor sine medlemmer til at deltage i en mindre gruppe med professionel vejledning med socialrådgiver Rebecca Lykke.

Professionel vejledning om smerter ved fhv. overlæge Niels-Henrik Jensen

Mange patienter og borgere har en eller anden form for smerter efter deres kræftbehandling - og mange oplever, at de ikke får tilstrækkelig støtte og vejledning i at kunne klare disse smerter i hverdagen og i arbejdslivet.

Senfølgerforeningen inviterer derfor sine medlemmer til at deltage i en mindre gruppe med professionel vejledning med fhv. overlæge og tidligere leder af Tværfagligt Smertecenter på Herlev Hospital, Niels-Henrik Jensen. 

Tilmelding

Tilmelding vil ske efter ”først til mølle princippet”. Du tilmelder dig via vores kalender:

Læs mere i vores kalender og tilmeld dig her

OBS: Man skal være medlem af Senfølgerforeningen for at kunne deltage i disse møder.

Kontaktperson: Dorthe Kann Hostrup, tlf.: 40 59 46 03, mail: dorthehostrup@senfoelger.dk 

 
Modtag vores nyhedsbrev

Vi sender nyhedsbreve ud til vores medlemmer ca. hver anden måned. Her kan du f.eks. læse om de seneste nyheder på senfølgeområdet og se en oversigt over vores kommende arrangementer og aktiviteter.

Ja tak, tilmeld mig