Nyt tilbud til medlemmer: Professionel vejledning med socialrådgiver eller fhv. overlæge

24-06-2021
Senfølgerforeningen inviterer sine medlemmer til at deltage i små grupper med professionel vejledning. Møderne vil foregå online med max 5 deltagere og en ekspert. Fhv. overlæge Niels-Henrik Jensen tilbyder vejledning om smerter, mens socialrådgiver Rebecca Lykke tilbyder socialrådgiver-vejledning.

Professionel vejledning ved socialrådgiver Rebecca Lykke 

Mange patienter og borgere har et stort behov for udvidet socialrådgiver-vejledning efter kræftbehandling. Mange har omfattende og komplekse problemer i forhold til arbejdsmarkedstilknytning, økonomi, pension, søgning af nyt job mv.

Senfølgerforeningen inviterer derfor sine medlemmer til at deltage i en mindre gruppe med professionel vejledning med socialrådgiver Rebecca Lykke.

Professionel vejledning om smerter ved fhv. overlæge Niels-Henrik Jensen

Mange patienter og borgere har en eller anden form for smerter efter deres kræftbehandling - og mange oplever, at de ikke får tilstrækkelig støtte og vejledning i at kunne klare disse smerter i hverdagen og i arbejdslivet.

Senfølgerforeningen inviterer derfor sine medlemmer til at deltage i en mindre gruppe med professionel vejledning med fhv. overlæge og tidligere leder af Tværfagligt Smertecenter på Herlev Hospital, Niels-Henrik Jensen. 

Tilmelding

Tilmelding vil ske efter ”først til mølle princippet”. Du tilmelder dig via vores kalender:

Læs mere i vores kalender og tilmeld dig her

OBS: Man skal være medlem af Senfølgerforeningen for at kunne deltage i disse møder.

Kontaktperson: Dorthe Kann Hostrup, tlf.: 40 59 46 03, mail: dorthehostrup@senfoelger.dk