Kom til foredrag om smerter i Aalborg den 29. januar 2020

08-01-2020
Senfølgerforeningen inviterer til foredrag om smerter efter kræftbehandling ved speciallæge i anæstesiologi og smertebehandling Niels-Henrik Jensen.

Tid og sted: Onsdag d 29 januar 2020 Kl.17-19.
Kræftens Bekæmpelse, Steenstrupvej 1, 9000 Aalborg 

Smerter er en hyppig senfølge efter kræftbehandling. De kan opleves som muskel, -led og knoglesmerter eller som nervesmerter også kaldet neurogene smerter. Og typerne af smerter skal behandles forskelligt.

Disse senfølge-smerter kan være forårsaget af både kirurgi, stråle eller kemobehandling samt antihormonbehandling. Derfor vil de være forskellige afhængigt af hvilken type af kræft, man har haft.

Overlæge Niels-Henrik Jensen er tidligere leder af tværfagligt smertecenter på Herlev Hospital og har årelang erfaring i emnet. Han vil fortælle om disse smerter med fokus på de psykosociale aspekter og mulighed for behandlinger. Han vil også komme ind på, hvad du selv kan gøre for at afhjælpe dine smerter.

Målgruppe: Alle kræftpatienter, som har en eller anden form for smerter efter kræftbehandling. Pårørende og fagpersoner er også meget velkomne.

Tilmelding: Tilmeld dig her
Tilmelding er nødvendigt pga begrænset antal pladser og skal ske inden d. 28 januar kl. 16.00. Du vil modtage en bekræftelse pr. mail/SMS. 

Med venlig hilsen

Formand Marianne Nord Hansen