Informanter søges til speciale omhandlende kræftramtes oplevelser

09-02-2021

Har du været kræftramt inden for de seneste 10 år og har du lyst til at dele dine oplevelser af behandling og efterforløb? Så kunne jeg rigtig godt tænke mig at tale med dig! 

Jeg søger deltagere til individuelle interviews, der vil indgå i et kandidatspeciale i sundhedsfremme og psykologi, i samarbejde med Senfølgerforeningen. 

Specialet skal bidrage med at kaste viden på patienters perspektiv og oplevelse af behandling og efterforløb. Det gøres med henblik på at skabe viden omkring potentialet for sundhedsfremme undervejs i et kræftforløb og i efterforløbet. 

Online interview i uge 9

Interviewet vil foregå online i uge 9, hvor tidspunkt vil planlægges individuelt sammen med dig. Interviewet vil blive optaget, hvorefter det vil blive håndteret fortroligt. Alt vi taler om vil blive anonymiseret. Interviewet forventes at have en varighed på cirka 45 minutters tid. 

Tilmelding eller spørgsmål

Har du lyst til at deltage eller lyst til at høre mere om specialet, kan du kontakte mig på mailen: pollas@ruc.dk 

S.U. senest onsdag den 24. februar.

Jeg håber at høre fra dig! 

Med venlig hilsen
Simone Pollas,
SUND-studerende på Roskilde Universitet 

 
Modtag vores nyhedsbrev

Vi sender nyhedsbreve ud til vores medlemmer ca. hver anden måned. Her kan du f.eks. læse om de seneste nyheder på senfølgeområdet og se en oversigt over vores kommende arrangementer og aktiviteter.

Ja tak, tilmeld mig