Donation fra Kristina Maschoreck på 19.000 kr. til Senfølgerforeningen

10-03-2021
Kristina Maschoreck kæmpede i 5 år mod kræften, hvor hun sloges med en del senfølger. Hendes ønske var, at der til hendes bisættelse skulle samles ind til Senfølgerforeningen, fremfor blomster. Senfølgerforeningen takker Kristina og hendes pårørende mange gange og sender varme tanker til familien.

Kristinas familie skriver: 

Efter 5 år med umenneskelige behandlinger og konstant spredning, måtte Kristina overgive sig til kræftens brutale kræfter. Hun sov ind på Diakonissens Hospice d. 25.11.20. Kristina blev 42 år.

Det var Kristinas ønske, at der skulle samles ind til Senfølgeforeningen, fremfor blomster, til hendes bisættelse.

Hun sloges selv med en del senfølger og var frustreret over hvor lidt opmærksomhed det fik og hvor meget man bliver overladt til sig selv.

Vi håber donationen kan gøre gavn hos mænd og kvinder, så de kan få en så almindelig hverdag som muligt, efter et behandlingsforløb i kræftens hårde klør.

Kristina Maschoreck. Foto: Lars Andreas Kristiansen

Senfølgerforeningen skriver:

Senfølgerforeningens vil gerne takke Kristinas familie, som har sørget for at give os Kristinas donation på 19.000 kr.

Tusinde tak til Kristina, fordi hun har tænkt på Senfølgerforeningen og doneret det fine beløb, som vi vil bruge ud fra de vigtige budskaber, som Kristina har givet udtryk for – nemlig, at der er et stort behov for, at der gives større opmærksomhed på senfølger og at vi skal arbejde for, at ingen bliver overladt til sig selv med senfølger.

Kærlige tanker går til Kristinas familie.

Senfølgerforeningsen bestyrelse

Støt Senfølgerforeningens arbejde

Din støtte går ubeskåret til at hjælpe kræftbehandlede, der lever med senfølger, så flere kan få et godt liv efter kræft.

Giv en donation

 
Modtag vores nyhedsbrev

Vi sender nyhedsbreve ud til vores medlemmer ca. hver anden måned. Her kan du f.eks. læse om de seneste nyheder på senfølgeområdet og se en oversigt over vores kommende arrangementer og aktiviteter.

Ja tak, tilmeld mig