Senfølgerforeningens netværksgruppe i Roskilde

Har du lyst til at møde andre med kræftrelaterede senfølger?

I Senfølgerforeningens netværksgruppe i Roskilde støtter og hjælper vi hinanden i forhold til vores kræftrelaterede senfølger og vores liv generelt. Vi deler vores erfaringer, tips og gode råd til livet med senfølger på godt og ondt. Som medlem af netværksgruppen vil du møde ligesindede, som gerne vil lytte og dele ud af deres egne erfaringer i et uformelt fællesskab.  

Deltagerne har mulighed for at være med til at præge, hvordan netværksgruppen skal fungere. 

I netværksgruppen har du mulighed for at få viden om kræftrelaterede senfølger. I gruppen har vi en gensidig aftale om tavshedspligt, og du bestemmer helt selv, hvor meget du har lyst til at dele.  

Du er velkommen i gruppen uanset kræfttype, behandling og senfølger. Vi glæder os til at se dig. 


Vi mødes i Kræftrådgivningen i Roskilde

Gormsvej 15
4000 Roskilde

Find os på Facebook

Vi har en facebookgruppe, der hedder Senfølgerforeningen - Roskilde


Katrine Thybo Pedersen

Katrine Thybo Pedersen
katrinesfys@gmail.com 
22 80 37 52

Jeg hedder Katrine og blev uddannet fysioterapeut i 2015. I 2017 startede min interesse for kræftbehandling. Jeg startede ud med at behandle palliative patienter i eget hjem, og senere kom jeg ind på klinikken Hostrups Have Fysioterapi, som er en klinik specialiseret i senfølger efter kræft. I 2020 blev jeg uddannet lymfødemterapeut. Ud over mit arbejde i Hostrups Have Fysioterapi har jeg også min egen lille klinik i Havdrup, hvor jeg arbejder et par dage om ugen.

Jeg har erfaring i at behandle senfølger som lymfødem, stramt arvæv, stråleskade, muskel- og led smerter og nervesmerter.

Jeg er frivillig i senfølgerforeningen, da jeg gerne vil udbrede kendskabet til at man godt kan gøre noget ved sine fysiske senfølger. Mange går uvidende om at man kan få behandling og lever med de følger de har. Jeg vil gerne hjælpe så mange jeg kan, til at få en hverdag med færre smerter og fysiske gener efter deres kræftforløb.


Helene Iversen

Helene Iversen
henhelene@gmail.com 
26 19 69 11

Jeg hedder Helene Agathe Iversen. Jeg er 48 og er opereret 2 gange for en hjernetumor og har også gennemgået kemo-og strålebehandling i hhv. 2014 og hele 2018. Jeg er gift, mor til 2 + bonus og har uddannelser som lærer, lægesekretær og terapeut. Nu er jeg førtidspensionist og videbegærlig.
Senfølgerne har ændret mit og min families liv markant og i helt andre retninger end vi havde forestillet os. Jeg har mange forskellige senfølger, både psykiske og fysiske.
Jeg øver mig til stadighed på acceptere mine begrænsninger og det faktum, at hvis jeg yder over evne, slår det hårdt ned over mig flere dage efter.
Jeg har brugt meget tid på at tage mig af mine børn efter mit forløb og min pension. De er nu blevet større og går i skole, og det har givet mig den helt optimale mulighed for at gøre det mest meningsfulde arbejde jeg kan gøre (udover at være mor) -
Nemlig at være tovholder for Senfølgere af Kræft, der har behov for at tale om, ses, blive mødt, sludre om alt mellem himmel og jord, drikke en kop te/kaffe og evt. samles om en fællessang i forhold til DERES tilværelse med senfølger efter kræft.


Mette Robrahn


Senfølgerforeningen er en patientforening, der hjælper senfølgeramte

Vi er mange, der lever med kræftrelaterede senfølger. Hvert år får flere end 45.000 danskere kræft. Stadig flere bliver helbredt, men selv om man er kræftfri, er man ikke nødvendigvis rask. Der er også rigtig mange danskere der lever med kronisk kræftsygdom. De fleste får senfølger og må leve med fysiske, psykiske og sociale følgevirkninger efter deres kræftbehandling.
Senfølgerforeningen hjælper dig, der har kræftrelaterede senfølger. 

Vi har mange års erfaring med senfølger, og med hvordan det opleves. Vi ved, hvad det betyder, når ingen informerer dig om senfølger, lytter til dig, forstår dine udfordringer, henviser dig til udredning/behandling eller hjælper dig i forhold til dit arbejdsliv. 

Vi er her for at hjælpe dig, med at finde en løsning på, hvor du kan finde støtte, hvordan du kan få den rette hjælp og leve bedst muligt med dine kræftrelaterede senfølger. 

Læs mere om senfølgerforeningen