Roskilde netværksgruppe

Her i netværksgruppen støtter og hjælper vi hinanden. Vi snakker om vores problemer og deler vores erfaringer om livet med senfølger. Til møderne snakker vi om de følelser, som vi kan have, når vi for eksempel mister noget af vores arbejdsevne. 

I gruppen har vi en gensidig aftale om tavshedspligt, og du bestemmer helt selv, hvor meget du har lyst til at dele. Du er velkommen i gruppen uanset kræfttype, behandling og senfølger. Vi håber på at se dig. 


Vi mødes i Kræftrådgivningen i Roskilde

Gormsvej 15
4000 Roskilde

Find os på Facebook

Vi har en facebookgruppe, der hedder: Senfølgerforeningen efter kræft, Roskilde gruppe


Har du spørgsmål, kan du kontakte vores tovholdere:

Katie Person Ghiorghita
katiepg78@gmail.com
Tlf.: 42 36 05 12

Mit navn er Katie, og jeg er 43 år gammel. Jeg blev i december 2013 diagstoniseret med brystkræft. Man fandt ud af, at jeg er bærer af en genfejl, der hedder BRCA1. Efterfølgende fik jeg kemo og foretaget en masektomi og under samme operation rekonstrueret.

Jeg har fået flere forskellige senfølger, såsom blodprop i hjernen, “kemohjerne” og udviklede smerter i led, knogler og muskler, hvilket gav mig diagnosen fibromyalgi. 


Tommy Denda
tommydenda77@gmail.com
Tlf.52 50 87 16

Hejsa, jeg hedder Tommy, er 43år, bor i Roskilde og har startet netværksgruppen i byen sammen med Katie. Vi mødes den første onsdag i hver måned fra 19-21, og du skal være hjertelig velkommen til at være med.

Jeg fik selv lymfekræft i år 2001, og gennem de sidste par år har jeg fået flere og flere senfølger fra den kradse kræftbehandling, jeg fik dengang. Nerveskader, kulde- og varmeintolerence, muskelsmerter, kemohjerne, stress, angst, og dårlig gangdistance. Altså en blandet pose bolcher.

Jeg har været vidt omkring i sundshedsvæsenet og den alternative verden de sidste mange år, alt sammen for at finde ting/metoder, der kunne lindre mine senfølger. Efterhånden synes jeg, at jeg har fundet en god værktøjskasse, som gør, at livet er lidt grønnere, og at senfølgerne ikke fylder mere end højest nødvendigt.

Det vil glæde mig, hvis andre kan få gavn af nogle af de værktøjer, jeg har lært og at møde andre med senfølger.