Online netværksgruppe for kræftoverlevere med langvarige senfølger

Her i netværksgruppen støtter og hjælper vi hinanden. Vi snakker om vores problemer og deler vores erfaringer om livet med langvarige senfølger (det er mere end 10 år siden, at vi fik diagnosen). Til møderne snakker vi bl.a. om de følelser, som vi kan have, når nye senfølger dukker op.

I gruppen har vi en gensidig aftale om tavshedspligt, og du bestemmer helt selv, hvor meget du har lyst til at dele. Du er velkommen i gruppen uanset kræfttype, behandling og senfølger. Vi håber på at se dig.


Find os på Facebook

Vi har en facebookgruppe, der hedder Online netværksgruppe for kræftoverlevere med langvarige senfølger


Har du spørgsmål, kan du kontakte vores tovholdere:

Stine Nicolajsen

Stine Nicolajsen
nuan@hotmail.dk

Jeg hedder Stine Magrethe Bebiane Salomine Mikiassen Nicolajsen

Jeg har været igennem brystkræft to gang, første gang som 33 årrig og anden gang som 52 årrig, jeg har ydermere kronisk langsomt voksende lymfekræft.

Jeg har senfølger efter alle tre kræftsygdomme og er nu førtidspensioneret. Jeg er optaget af at få et godt liv til trods for smerter og andre følgevirkninger.

Jeg er uddannet køkkenassistent, pædagog, superviser på diplom niveau og har også Diplom i socialt udsatte børn unge og familier, samt ledelse og projektledelse. Fagligt nørder jeg med relationer, anerkendelse og kommunikation.


Senfølgerforeningen er en patientforening, der hjælper senfølgeramte

Vi er mange, der lever med kræftrelaterede senfølger. Hvert år får flere end 45.000 danskere kræft. Stadig flere bliver helbredt, men selv om man er kræftfri, er man ikke nødvendigvis rask. Der er også rigtig mange danskere der lever med kronisk kræftsygdom. De fleste får senfølger og må leve med fysiske, psykiske og sociale følgevirkninger efter deres kræftbehandling.
Senfølgerforeningen hjælper dig, der har kræftrelaterede senfølger. 

Vi har mange års erfaring med senfølger, og med hvordan det opleves. Vi ved, hvad det betyder, når ingen informerer dig om senfølger, lytter til dig, forstår dine udfordringer, henviser dig til udredning/behandling eller hjælper dig i forhold til dit arbejdsliv. 

Vi er her for at hjælpe dig, med at finde en løsning på, hvor du kan finde støtte, hvordan du kan få den rette hjælp og leve bedst muligt med dine kræftrelaterede senfølger. 

Læs mere om senfølgerforeningen