Netværksgrupper i København

Vi har to netværksgrupper i København: 

1) Netværksgruppe for børnekræftoverlevere

Vi er en gruppe voksne, der har haft kræft som børn, som mødes en gang om måneden.

Det er noget ganske særligt at være børnekræftoverlever. Mange af os finder ikke forståelse blandt vores jævnaldrende, da vi har været noget helt andet igennem i vores liv. Men her er der et fællesskab med forståelse og hensyntagen til de senfølger, vi hver især går og døjer med.

Vi mødes i hyggeligt samvær, hvor vi taler om alt mellem himmel og jord. Aldersgrænsen er 18 år og opefter, og du er velkommen i gruppen uanset kræfttype, behandling ogsenfølger. Vi håber på at se dig. 

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte vores tovholdere:

Trine Hapiach Christensen

Trine Hapiach Christensen
trine@senfoelger.dk 

Jeg er født i 1997 og fik konstateret lymfekræft med spredning til knoglerne i 2007, da jeg var 10 år gammel. Til daglig studerer jeg Psykologi og Socialvidenskab på Roskilde Universitet.

Jeg lever i dag med en række senfølger, som jeg stadig forsøger at indrette min hverdag efter. I 2015, inden jeg kendte til fænomenet senfølger, udgav jeg bogen ’Det Usagte’, som er min personlige beretning om at vende tilbage til livet efter kræft. 

I 2017 var jeg med til at starte den første netværksgruppe for børnekræftoverlevere, da jeg erfarede, at senfølger hos børnekræftoverlevere kan være af forskellig art samt opleves markant anderledes end hos voksne kræftoverlevere.  


Anna-Maria Barse

Anna-Maria Barse
anna@senfoelger.dk 

Jeg er selv børnekræftoverlever og kender til, hvordan senfølger har og stadig påvirker mit liv.

For mange børnekræftoverlevere spænder det ben og begrænser gennem deres liv, og de får sjældent den rigtige hjælp. 

Derfor ønsker jeg at skabe mere fokus og opmærksomhed på senfølger netop for børnekræftoverlevere.


2) Netværksgruppe for kræftbehandlede med senfølger

Her i netværksgruppen støtter og hjælper vi hinanden. Vi snakker om vores problemer og deler vores erfaringer om livet med senfølger. Til møderne snakker vi om de følelser, som vi kan have, når vi for eksempel mister noget af vores arbejdsevne. 

I gruppen har vi en gensidig aftale om tavshedspligt, og du bestemmer helt selv, hvor meget du har lyst til at dele. Du er velkommen i gruppen uanset kræfttype, behandling og senfølger. Vi håber på at se dig.

Kontakt

Esther Zoe Lau
Tlf. 23 11 36 11
zoelau@live.dk