Netværksgrupper i København

Netværksgruppe for kræftbehandlede med senfølger

Her i netværksgruppen støtter og hjælper vi hinanden. Vi snakker om vores problemer og deler vores erfaringer om livet med senfølger. Til møderne snakker vi om de følelser, som vi kan have, når vi for eksempel mister noget af vores arbejdsevne. 

I gruppen har vi en gensidig aftale om tavshedspligt, og du bestemmer helt selv, hvor meget du har lyst til at dele. Du er velkommen i gruppen uanset kræfttype, behandling og senfølger. Vi håber på at se dig.


Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte vores tovholdere:


Susanne Kjelsø

Susanne Kjelsø

Jeg er født i 1953 og været bestyrelsesmedlem siden efteråret 2020. Jeg er uddannet sygeplejerske og arbejder i en interesseorganisation.

Er opereret for brystkræft ultimo 2019. Er kræftoverlever og blev i mit efterforløb opmærksom på, hvor lidt fokus der var / er på senfølger efter kræft.

Mit fokus i Senfølgerforeningen er at udbrede kendskabet til senfølger både for patienter, pårørende og ikke mindst personer af anden etnisk baggrund.

Esther Zoe Lau

Esther Zoe Lau
esther@senfoelger.dk 

Jeg har været med i Senfølgerforeningens bestyrelse lige siden, foreningen blev oprettet i 2008. Jeg sidder på foreningens telefonlinje, fordi jeg gerne vil hjælpe andre med senfølger, og jeg er glad for at kunne gøre en forskel for den enkelte, som kontakter os. Ud over at lytte og hjælpe, så henviser jeg også ofte de, som kontakter os, til videre hjælp.

Jeg er tovholder for det lokale netværk om senfølger, som finder sted i Center for Kræft og Sundhed i København, hvor jeg støtter og vejleder personer, som har senfølger.

Et stærkt mål for mig er, at: ”ingen skal stå alene med senfølger”.