Holbæk netværksgruppe

Her i netværksgruppen støtter og hjælper vi hinanden. Vi snakker om vores problemer og deler vores erfaringer om livet med senfølger. Til møderne snakker vi om de følelser, som vi kan have, når vi for eksempel mister noget af vores arbejdsevne. 

I gruppen har vi en gensidig aftale om tavshedspligt, og du bestemmer helt selv, hvor meget du har lyst til at dele. Du er velkommen i gruppen uanset kræfttype, behandling og senfølger. Vi håber på at se dig. 


Vi mødes i Holbæk Sportsby

Sundhedscentret
Sports Alle 1
4300 Holbæk

Find os på Facebook

Vi har en facebookgruppe, der hedder Holbæk Netværksgruppe for senfølger


Har du spørgsmål, kan du kontakte vores tovholdere:


Holbæk tovholder

Konni Brandt
konni.inge.brandt@gmail.com
Tlf. 51 41 31 93 

Jeg hedder Konni og er født i 1959. Jeg fik brystkræft, da jeg var 43 år, hvilket kun var et år efter min mor døde af brystkræft. Jeg blev opereret, fik kemo og stråler.

I 2015 fik jeg modermærkekræft. Det blev fjernet, men 13 mdr. senere havde det spredt sig til to knuder i lymfestrengen, som derfor blev opereret væk. Samtidig opdagede de brystkræft igen, og begge mine bryster blev fjernet og reetableret.

Jeg er enke, da min mand døde i 2008 efter tre års kræftsygdom. Jeg har været på førtidspension siden 2005.

Jeg har senfølger både fysisk og psykisk, men jeg har masser af livsmod og ønsker nu at dele ud af mine erfaringer og hjælpe andre med senfølger efter kræft.