Hjørring netværksgruppe

Her i netværksgruppen støtter og hjælper vi hinanden. Vi snakker om vores problemer og deler vores erfaringer om livet med senfølger. Til møderne snakker vi om de følelser, som vi kan have, når vi for eksempel mister noget af vores arbejdsevne. 

I gruppen har vi en gensidig aftale om tavshedspligt, og du bestemmer helt selv, hvor meget du har lyst til at dele. Du er velkommen i gruppen uanset kræfttype, behandling og senfølger. Vi håber på at se dig.


Vi mødes på Sundhedscentret i Hjørring

Bistrupvej 3
9800 Hjørring
Lokale D i kælderen

Har du spørgsmål, kan du kontakte vores tovholdere:

Hjørring

Lise Byrdal
lisebyrdal@icloud.com
Tlf. 51 52 16 55

Jeg fik brystkræft som 49-årig i 2002!  Fik fjernet højre bryst og blev derefter behandlet med kemoterapi. Jeg fik allerede under behandlingen kognitive problemer, der betød, at jeg, efter forgæves forsøg på at komme tilbage på arbejdsmarkedet, blev førtidspensionist. 

Jeg er gift, 67 år og nyder nu at være folkepensionist. 


Hjørring

Dorthe Hostrup
dorthehostrup@senfoelger.dk
Tlf. 40 59 46 03 

Jeg er født i 1954. Jeg opdagede min brystkræft, da jeg var 46 år gammel. Det var i år 2000.
Sygdommen og behandlingerne har haft stor indflydelse på, hvordan mit liv har formet sig. Jeg har nu både fysiske og psykosociale senfølger i svær grad.

Jeg var i flex-job de sidste 8½ år af mit arbejdsliv. Jeg er nu blevet folkepensionist og jeg bruger en del af min tid på frivillige opgaver i senfølgerforeningen.