Senfølgerforeningens netværksgruppe i Esbjerg

Har du lyst til at møde andre med kræftrelaterede senfølger?

I Senfølgerforeningens netværksgruppe i Esbjerg støtter og hjælper vi hinanden i forhold til vores kræftrelaterede senfølger og vores liv generelt. Vi deler vores erfaringer, tips og gode råd til livet med senfølger på godt og ondt. Som medlem af netværksgruppen vil du møde ligesindede, som gerne vil lytte og dele ud af deres egne erfaringer i et uformelt fællesskab.  

Deltagerne har mulighed for at være med til at præge, hvordan netværksgruppen skal fungere. 

I netværksgruppen har du mulighed for at få viden om kræftrelaterede senfølger. I gruppen har vi en gensidig aftale om tavshedspligt, og du bestemmer helt selv, hvor meget du har lyst til at dele.  

Du er velkommen i gruppen uanset kræfttype, behandling og senfølger. Vi glæder os til at se dig. 


Vi mødes i Kræftrådgivningen i Esbjerg

Stormgade 65
6700 Esbjerg

Find os på Facebook

Vi har en facebookgruppe, der hedder Senfølgerforening efter kræft, Esbjerg


Har du spørgsmål, kan du kontakte vores tovholder:

Tovholder i Esbjerg

Sanne Lund
slund4500@gmail.com 
Tlf. 22 31 66 25

Jeg er selv tidligere kræftramt og har en del senfølger. Jeg er gået ind i det frivillige arbejde som tovholder, da jeg rigtig gerne vil hjælpe så mange som muligt i samme situation.

Til dagligt arbejder jeg fuldtid i en A-kasse, og fritiden bliver brugt på min motorcykel og haven.


Senfølgerforeningen er en patientforening, der hjælper senfølgeramte

Vi er mange, der lever med kræftrelaterede senfølger. Hvert år får flere end 45.000 danskere kræft. Stadig flere bliver helbredt, men selv om man er kræftfri, er man ikke nødvendigvis rask. Der er også rigtig mange danskere der lever med kronisk kræftsygdom. De fleste får senfølger og må leve med fysiske, psykiske og sociale følgevirkninger efter deres kræftbehandling.
Senfølgerforeningen hjælper dig, der har kræftrelaterede senfølger. 

Vi har mange års erfaring med senfølger, og med hvordan det opleves. Vi ved, hvad det betyder, når ingen informerer dig om senfølger, lytter til dig, forstår dine udfordringer, henviser dig til udredning/behandling eller hjælper dig i forhold til dit arbejdsliv. 

Vi er her for at hjælpe dig, med at finde en løsning på, hvor du kan finde støtte, hvordan du kan få den rette hjælp og leve bedst muligt med dine kræftrelaterede senfølger. 

Læs mere om senfølgerforeningen