Aalborg netværksgruppe

Her i netværksgruppen støtter og hjælper vi hinanden. Vi snakker om vores problemer og deler vores erfaringer om livet med senfølger. Til møderne snakker vi om de følelser, som vi kan have, når vi for eksempel mister noget af vores arbejdsevne. 

I gruppen har vi en gensidig aftale om tavshedspligt, og du bestemmer helt selv, hvor meget du har lyst til at dele. Du er velkommen i gruppen uanset kræfttype, behandling og senfølger. Vi håber på at se dig.


Vi mødes i Kræftrådgivningen i Aalborg

Steenstrupsvej 1
9000 Aalborg

Har du spørgsmål, kan du kontakte vores tovholdere:

Stine Nicolajsen

Stine Nicolajsen
nuan@hotmail.dk

Jeg hedder Stine Magrethe Bebiane Salomine Mikiassen Nicolajsen

Jeg har været igennem brystkræft to gang, første gang som 33 årrig og anden gang som 52 årrig, jeg har ydermere kronisk langsomt voksende lymfekræft.

Jeg har senfølger efter alle tre kræftsygdomme og er nu førtidspensioneret. Jeg er optaget af at få et godt liv til trods for smerter og andre følgevirkninger.

Jeg er uddannet køkkenassistent, pædagog, superviser på diplom niveau og har også Diplom i socialt udsatte børn unge og familier, samt ledelse og projektledelse. Fagligt nørder jeg med relationer, anerkendelse og kommunikation.


Stine Nicolajsen

Kirsten Olsen
kiwiolsen@gmail.com

Jeg hedder Kirsten Olsen, er 77 år gammel, gift og bor i Støvring. Har arbejdet som anæstesisygeplejerske og har været pensioneret siden 2007.

I 2009 blev jeg behandlet for analkræft med kemoterapi og strålebehandling. Har siden været kræftfri.

Mine senfølger startede i 2012 med neuropati. Her, 10 år efter, har jeg nedsat muskelstyrke i benene pga. neuropati, som forårsager en besværlig gang.

Jeg har dyrket fitness 3 gange om ugen, siden jeg stoppede med at arbejde. Kan her mærke hvordan muskelstyrken i benene reduceres. Men, det vigtigste er at fortsætte træningen.

Jeg glæder mig til tovholderarbejdet og håber jeg kan gøre mit til, at netværksgruppen i Aalborg fungerer godt, med et fagligt, spændende og vedkommende indhold.