Aalborg netværksgruppe

Her i netværksgruppen støtter og hjælper vi hinanden. Vi snakker om vores problemer og deler vores erfaringer om livet med senfølger. Til møderne snakker vi om de følelser, som vi kan have, når vi for eksempel mister noget af vores arbejdsevne. 

I gruppen har vi en gensidig aftale om tavshedspligt, og du bestemmer helt selv, hvor meget du har lyst til at dele. Du er velkommen i gruppen uanset kræfttype, behandling og senfølger. Vi håber på at se dig.


Vi mødes i Kræftrådgivningen i Aalborg

Steenstrupsvej 1
9000 Aalborg

Har du spørgsmål, kan du kontakte vores tovholdere:

Aalborg

Dorthe Hostrup
dorthehostrup@senfoelger.dk
Tlf. 40 59 46 03 

Jeg er født i 1954. Jeg opdagede min brystkræft, da jeg var 46 år gammel. Det var i år 2000.
Sygdommen og behandlingerne har haft stor indflydelse på, hvordan mit liv har formet sig. Jeg har nu både fysiske og psykosociale senfølger i svær grad.

Jeg var i flex-job de sidste 8½ år af mit arbejdsliv. Jeg er nu blevet folkepensionist og jeg bruger en del af min tid på frivillige opgaver i senfølgerforeningen.


Kirsten Olsen

Kirsten Olsen
kiwiolsen@gmail.com
Tlf. 22 59 16 90

I 2009 fik jeg konstateret endetarmskræft (analcancer). Jeg blev behandlet med kemokur samt stråler, men ingen kirurgi. Jeg blev hurtig erklæret for rask, men havde bestemt senfølger af behandlingen. I 2020 er mit største problem neuropati i benene, med smerter, nedsat muskelstyrke samt balanceproblemer.

Jeg er 74 år, gift og har været pensioneret siden 2007.