Book et oplæg om senfølger

Vi har mange års erfaring med at holde oplæg og møde deltagerne, hvor de er med deres senfølger.
 
Læs mere og book et oplæg

Professionel vejledning om smerter v/ fhv. overlæge Niels-Henrik Jensen

Dato/tid:
23. november 2022 19:00 - 20:30

Senfølgerforeningen inviterer sine medlemmer til at deltage i en mindre gruppe med professionel, udvidet vejledning om smerter efter kræftbehandling. Mødet vil foregå online, så alle kan deltage hjemmefra.

Mange patienter og borgere har en eller anden form for smerter efter deres kræftbehandling - og mange oplever, at de ikke får tilstrækkelig støtte og vejledning i at kunne klare disse smerter i hverdagen og i arbejdslivet.

Senfølgerforeningen inviterer derfor sine medlemmer til at deltage i en mindre gruppe med professionel vejledning med fhv. overlæge og tidligere leder af Tværfagligt Smertecenter på Herlev Hospital, Niels-Henrik Jensen.

Kort om smerter efter kræftbehandling
”Smerter skal altid anskues som en kompleksitet. Individets oplevelse af ”den totale smerte” består af tre hovedkomponenter, det fysiske grundlag for smerterne samt psykologiske og sociale faktorer. Kompleksiteten ligger i, at disse faktorer påvirker hinanden indbyrdes.

Smerter opstået efter kræftbehandling er en hyppig senfølge. Risikofaktorer for udviklingen af smerterne kan være kirurgi, strålebehandling, kemoterapi samt antihormonbehandling. Smerterne kan opstå fra muskler, led, knogler, bindevæv og nerver (sidstnævnte kaldes også neuropatiske smerter). Der kan også foreligge psykosociale risikofaktorer. De forskellige smertetyper skal derfor behandles individuelt og forskelligt” Kilde: Niels-Henrik Jensen.

Tilmelding
Du tilmelder dig hos Dorthe Kann Hostrup via linket i toppen af denne side. Vejledningen vil foregå i dialog mellem Niels-Henrik Jensen og deltagerne. Mødet vil bestå af Niels-Henrik Jensen og maks. 5 deltagere samt en repræsentant fra Senfølgerforeningen..

Tildeling af pladserne vil ske efter ”først til mølle princippet”. De første 5 tilmeldte vil få en bekræftelse på deres deltagelse og vil senere få tilsendt et link for at kunne deltage online på teams. Sidste frist for tilmelding er mandag d. 21. november.

OBS: Man skal være medlem af Senfølgerforeningen for at kunne deltage i dette arrangement.

Foregår online

Kontaktperson


Dorthe Kann Hostrup

40 59 46 03

dorthehostrup@senfoelger.dk