Book et oplæg om senfølger

Vi har mange års erfaring med at holde oplæg og møde deltagerne, hvor de er med deres senfølger.
 
Læs mere og book et oplæg

Professionel vejledning v/ socialrådgiver Rebecca Lykke

Dato/tid:
20. oktober 2021 19:00 - 20:30

Senfølgerforeningen inviterer sine medlemmer til at deltage i en mindre gruppe med professionel, udvidet socialrådgiver-vejledning efter kræftbehandling. Mødet vil foregå online, så alle kan deltage hjemmefra. 

Mange patienter og borgere har et stort behov for udvidet socialrådgiver-vejledning efter kræftbehandling. Mange har omfattende og komplekse problemer i forhold til arbejdsmarkedstilknytning, økonomi, pension, søgning af nyt job mv.

Senfølgerforeningen inviterer derfor sine medlemmer til at deltage i en mindre gruppe med professionel vejledning med socialrådgiver Rebecca Lykke.

Tilmelding

Du tilmelder dig hos Dorthe Kann Hostrup via linket i toppen af denne side. Vejledningen vil foregå i dialog mellem Rebecca Lykke og deltagerne. Mødet vil bestå af Rebecca Lykke og maks. 5 deltagere. 

Rebecca Lykke vil bl.a. vejlede i forhold til lovgivning på det sociale område, sagsbehandling og rettigheder – også set i lyset af at klare efterforløbet efter kræft og kræftbehandlinger.

Tilmelding vil ske efter ”først til mølle princippet”. De første 5 tilmeldte vil få en bekræftelse på deres deltagelse og vil senere få tilsendt et link for at kunne deltage online på Teams.

Denne udvidede socialrådgiver-vejledning vil blive gentaget hen over efteråret i 2021.

OBS: Man skal være medlem af Senfølgerforeningen for at kunne deltage i dette møde. 

Spørgsmål

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte Senfølgerforeningens formand, Marianne Nord Hansen på telefon: 29 82 28 74.

Med venlig hilsen
Marianne Nord Hansen
Formand for Senfølgerforeningen

Foregår online

Kontaktperson


Marianne Nord Hansen

29 82 28 74

formand@senfoelger.dk