Book et oplæg om senfølger

Vi har mange års erfaring med at holde oplæg og møde deltagerne, hvor de er med deres senfølger.
 
Læs mere og book et oplæg

Online faglig vejledning om frygt for tilbagefald v/ psykolog Josiephine White

Dato/tid:
29. marts 2023 16:30 - 18:00

Senfølgerforeningen inviterer sine medlemmer til at deltage i en mindre gruppe sammen med psykolog Josiephine White. Mødet vil foregå online, så alle kan deltage hjemmefra. 

Frygt for tilbagefald er en af de hyppigste senfølger. Det sætter Senfølgerforeningen fokus på ved at invitere sine medlemmer til en åben snak, hvor der vil være rum og plads til, at den enkelte kan sætte ord på sin frygt for tilbagefald sammen med andre medlemmer, som har lyst til at tale om frygten. I gruppen er der mulighed for at udforske, hvad der udfordrer den enkelte og erfaringsudveksle. 

Der vil ikke være tale om behandling, men i stedet en åben snak og erfaringsudveksling, som faciliteres af Josiephine. Der vil også være en repræsentant fra Senfølgerforeningen. 

Josiephine skrev i efteråret 2021 speciale omhandlende oplevelsen af frygt for tilbagefald i samarbejde med Senfølgerforeningen, hvor hun interviewede en håndfuld af Senfølgerforeningens medlemmer. Hun har derudover erfaring fra hospice, sorggruppe og andre patientgrupper, som har erhvervet sig fysisk og psykisk sygdom og som igen skal finde fodfæste i livet og tilværelsen. 

Tilmelding: Der er er plads til max fem deltagere, som har lyst til at åbne op for frygten sammen med andre medlemmer. Tilmelding via "linket" øverst på denne side. Først til mølle princippet gælder. 

Foregår online

Kontaktperson


Charlotte Hammer

26 46 47 18

charlotte@senfoelger.dk