Book et oplæg om senfølger

Vi har mange års erfaring med at holde oplæg og møde deltagerne, hvor de er med deres senfølger.
 
Læs mere og book et oplæg

Foredrag: Alternativ medicin inden for kræft og senfølger

Dato/tid:
7. december 2021 17:00 - 19:00

Onkologisk sygeplejerske Jeanett Kertevig vil informere om, vejlede i og svare på spørgsmål i brug af alternativ medicin inden for kræftområdet.

  • Hvad kan du bruge som forebyggende alternativ medicin?
  • Hvad kan du bruge af alternativ medicin, når du er i kræftbehandling?
  • Hvad kan du bruge af alternativ medicin i efterforløbet efter kræft og i forhold til senfølger?

Jeanett Kertevig er onkologisk sygeplejerske og har en videregående uddannelse i komplementær medicin og arbejder på Vejle onkologisk ambulatorium, hvor hun guider og vejleder både patienter og kolleger i mødet mellem det alternative og etablerede sundhedssystem.

Jeg har godt mærket, at der er nogle, der vil have, at jeg skal vælge side – er jeg for den alternative verden, eller er jeg indenfor systemet. Men jeg skal ikke vælge side, for jeg skal tage det bedste fra de to verdener. Jeg har kun positive ting fra begge verdener, og jeg synes ikke, vi kan lukke øjnene for hverken den ene eller den anden. Det er noget, man kan kombinere, og det kan der komme rigtig meget godt ud af, hvis man gør det på den rigtige måde.” fortæller Jeanett Kertevig.

Målgruppe: 

Alle tidligere og nuværende kræftpatienter og deres pårørende – også sundhedsprofessionelle inviteres og er velkomne. 

Tilmelding:

Arrangementet er gratis, men tilmelding skal ske senest kl. 12 den 2. december via linket i toppen af denne side. Tilmeldingen foregår efter først til mølle princippet. Du vil modtage en bekræftelse pr. mail, når du er tildelt en plads.

Spørgsmål:

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Marianne Nord Hansen på mail: marinord@icloud.com eller tlf.: 29 82 28 74.

Adresse:
Kræftens Bekæmpelse
Strandboulevarden 49
2100København Ø

Kontaktperson


Marianne Nord Hansen

29 82 28 74

marinord@icloud.com