Book et oplæg om senfølger

Vi har mange års erfaring med at holde oplæg og møde deltagerne, hvor de er med deres senfølger.
 
Læs mere og book et oplæg

Oplæg ved socialrådgiver Rebecca Lykke Mejlholm

Dato/tid:
24. marts 2021 19:00 - 21:00

Rebecca Lykke har siden februar 2018 haft brevkassen "Spørg Socialrådgiveren" på Senfølgerforeningens hjemmeside. Rebecca Lykke vil i sit oplæg tage udgangspunkt i sine erfaringer fra brevkassen, - og der vil blive rig lejlighed til at stille spørgsmål under vejs.

Rebecca Lykke er ansat som socialrådgiver i en kommune. Hun har siden 2015 arbejdet med sygedagpenge, og hun har i sit daglige arbejde en særlig tilknytning til kræftramte. Til dagligt giver hun generelle råd og vejledninger om arbejdsmarkedstilknytning, herunder tilbagevenden til arbejdsmarkedet, støttende foranstaltninger og belysning af muligheder for såvel arbejdstagere som arbejdsgivere. Rebecca Lykke kan også belyse sagsgang ved kommunen, sygehus og egen læge, økonomisk hjælp, lovgivning mm.

Arrangør: DBO Vendsyssel og Netværksgruppen for Kræftoverlevere i Hjørring.

Tilmelding: inden d. 22. marts 2021 kl. 12.00 via ovenstående link. Tilmelding er nødvendigt, da der er et begrænset antal pladser. Pladserne tildeles efter "først til mølle" princippet. Du vil modtage en bekræftelse pr. mail, når du har fået en plads.

Adresse:
Sundhedscenter Hjørring
Bistrupvej 3
9800 Hjørring

Kontaktperson


Dorthe Kann Hostrup

40 59 46 03

dorthehostrup@senfoelger.dk