Book et oplæg om senfølger

Vi har mange års erfaring med at holde oplæg og møde deltagerne, hvor de er med deres senfølger.
 
Læs mere og book et oplæg

Foredrag om senfølger efter kræft v/læge og rådgiver ved kræftlinjen Mogens Munch Nielsen kl. 16:15 - 18:15

Dato/tid:
30. november 2020 16:15 - 18:15

Senfølger er et paraplybegreb for de forandringer, som mange oplever efter kræftsygdom eller kræftbehandling. Senfølger opleves af 40-60 % af alle kræftramte, og mange efterlyser mere information og viden om senfølger inden for sundhedsvæsenet.

Senfølger kan være både fysiske, mentale og sociale, og de kan i nogle tilfælde blive langvarige eller evt. kroniske. Hvilke senfølger  kan opstå af kræftbehandlingen, og hvilke muligheder er der for at afhjælpe følgerne? Få den aktuelle viden på området.

Med sin lægefaglige baggrund fortæller Mogens Munch Nielsen om, hvad der findes af viden om senfølger efter kræft, hvordan de udarter sig, samt hvad der kan gøres for at afhjælpe, lindre og forebygge.

Foredraget er for alle med interesse i viden om senfølger - kræftramte, pårørende, personale ved rehabiliteringscenter og sygehus. Alle er velkomne.

Tilmelding:
Der er et begrænset antal pladser pga. corona pandemien. Du tilmelder dig via linket foroven på denne side. Pladserne tildeles efter "først til mølle princippet". Tilmelding inden fredag d. 27 november af hensyn til planlægningen. Du vil modtage en mail med bekræftelse, når du har fået en plads.

Arrangører: Kræftrådgivningen i Aalborg i samarbejde med Senfølgerforeningen.

Adresse:
Kræftrådgivningen i Aalborg
Steenstrupsvej 1
9000 Aalborg

Kræftrådgivningen i Aalborg

Steenstrupsvej 1
9000 Aalborg


Åbningstider

Mandag-torsdag kl. 10.00-16.00

Fredag kl. 10.00-13.00

Der er mulighed for at bestille tid til rådgivning udenfor den almindelige åbningstid.

Tlf.: 70 20 26 85

 

Du er velkommen til at kigge forbi til en snak i vores åbne rådgivning, eller du kan ringe og høre nærmere og bestille en tid.

.

 


Se flere begivenheder fra denne rådgivning

Kontaktperson


Dorthe Kann Hostrup

40 59 46 03

dorthehostrup@senfoelger.dk